Σελίδες

31.10.10

σφυρίχτρα προδιαγραφών!

Η Χρυσούλα Κουρομπίλια από μικρή αγαπούσε το ποδόσφαιρο. Κατάφερε λοιπόν να οριστεί από τη FIFA 2011 διεθνής βοηθός διαιτητή. Από το Καλλιφώνι στα γήπεδα όλου του κόσμου.

28.10.10

έμψηφο υλικό

Περιμένοντας τις εκλογές...

24.10.10

the Face Game

Νέα ήθη, νέες πρακτικές σ' αυτή την προεκλογική μάχη. Δύο εκλογικές διαδικασίες, πολλοί συνδυασμοί και πολλαπλάσιοι υποψήφιοι. Πόσες και πόσοι να χωρέσουν τη φωτογραφία τους στις τοπικές ερφημερίδες; Πόσα τεχνάσματα να βρουν οι γραφίστες για να τους κάνουν να ξεχωρίζουν; Φωτογραφικές πόζες και φόντο να τους αραιώνει από τους συνυποψήφιους. Αναπτήρες, κάρτες υποψηφίων πάνε κι έρχονται. Έδαφος έτοιμο για τέτοιου είδους πρακτικές ...το FaceBook. Γκρουπ, σελίδες συνδυασμών, site και blogs! Στις εκλογές του 2010 τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας και διάδρασης έχουν μπει στο παιχνίδι. Twitter δεν είδαμε ακόμη και followers υποψηφίων δημάρχων.
Έχουμε μπερδέψει, πια, ποιος/α είναι υποψήφιος πού (σε ποιο συνδυασμό; στον κορμό ή στο τοπικό; στην περιφέρεια μήπως;);

17.10.10

ράμπα sk8board & τεχνητή θάλασσα

Να 'ταν εκλογές όλο το χρόνο...

...άντε και "τεχνητή θάλασσα στην Καρδίτσα", όπως επιτάσσει το ομώνυμο γρουπ εις το Φατσόβιβλον, απ' όπου κι η φωτό-

11.10.10

πρωτοβουλία για τη συντήρηση του βαμβακιού...

...στην Ουγκάντα.
Ο τραγουδιστής των U2, Bono, ποζάρει σε διαφήμιση πανάκριβων προϊόντων, που συνοδεύει η εξής λεπτομέρεια: "Τα κέρδη από [την πώληση των προϊόντων] και η αμοιβή [...] θα δοθούν στην Πρωτοβουλία για τη Συντήρηση του Βαμβακιού στην Ουγκάντα."

Στην Καρδίτσα, προς το παρόν, αναμένουμε να σταματήσει η βροχή.