Σελίδες

16.1.10

I ♥ KARDITSA media log [after]

σχετικό ποστ στο sekliza.blogspot.com


Δευτέρα, 18.01.10
Στο κινηματοθέατρο εξακολουθεί το αδιαχώρητο. Σε πλάνα της ταινίας βλέπουμε τοπικές εφημερίδες (ξεχωρίζοντας τους τίτλους τους) να κρέμονται στο περίπτερο του χωριού. Έτσι, κι οι τοπικές εφημερίδες ανταποδίδουν:
[το ίδιο δημοσίευμα και στις 26.01.10]
Τρίτη 19.01.10
Δημοσιεύεται (ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΡΩΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ) δελτίο τύπου της ΔΗΚΕΚ: "Εντυπωσιακή προσέλευση θεατών για την ταινία" / "Περισσότεροι από 3.000 θεατές παρακολούθησαν την ταινία..." Σημειώνεται μάλιστα εμφατικά πως "το ταμείο θα παραμείνει ανοιχτό για την εξυπηρέτηση του κοινού από τις 18:30" (α' προβολή: 20:00).
Η ίδια είδηση στο ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ τιτλοφορείται λιγότερο ενθουσιαστικά: "Και δεύτερη εβδομάδα προβολών για την ταινία..."
Πιο κριτικό το δημοσίευμα στη δικτυακή πύλη ενημέρωσης Karditsa Live.

24.01.10
Αντιρρήσεις κι εδώ.

1 σχόλιο:

ria είπε...

όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κανει κρεμαστάρια.

η ταινία δεν είναι για όσκαρ, αλλά έχει γέλιο.

και μην κοροϊδευόμαστε, έτσι μιλάμε στην καρδίτσα. μήπως στη λάρισα μιλάνε καλύτερα; ή στην ήπειρο; ή καταλαβαίνει κανείς όταν μιλά ροδίτης ή κρητικός;;;

αυτοί γιατί δεν έχουν κόμπλεξ με την ντοπιολαλιά τους;

ναι δεν έχει εικόνες από την πόλη, ούτε από τη λίμνη αλλά δεν παύει να θυμίζει στο θεατή ότι υπάρχει μια πόλη με άριστη ρυμοτομία στην καρδιά της ελλάδος που μέχρι τώρα είναι ξεχασμένη.


να δούμε το δρόμο πότε θα τον δώσουν στην κυκλοφορία και ρε παιδιά, μήπως ξέρετε, αληθεύει ότι φτιάχνουντ τούνελ που θα γλιτώνουμε τις στροφές του δομοκού και θα βγάζει από στυλίδα κατευθείαν στο θεσσαλικό κάμπο;;;